Η επιχείρηση

Ποιοί Είμαστε

Η επιχείρηση ΛΥΡΑΣ είναι η πρώτη επιχείρηση κατασκευής και εμπορίας τζακιών στο νομό Κορινθίας. Από το 1985 η επιχείρησή μας είναι συνώνυμο με την υψηλή ποιότητα, τη γνώση, την αισθητική και την αξιοπιστία στο χώρο των τζακιών.

Έχουμε κατακτήσει επάξια μία από τις πρώτες θέσεις στην αγορά αφού έχουμε κατασκευάσει – τοποθετήσει περισσότερα από 3.000 τζάκια στην ευρύτερη περιοχή.

Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρίες παραγωγής τζακιών τόσο του ελληνικού όσο και του ευρωπαϊκού χώρου.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στη κατανόηση και εφαρμογή τεχνολογιών που σκοπό έχουν την εξασφάλιση σωστής, αποδοτικής, ασφαλούς και οικονομικής θέρμανσης μέσω μιας μεγάλης σειράς ενεργειακών εστιών.

Αντικείμενο δραστηριότητας

Σε μας θα βρείτε ενεργειακές εστίες τζακιών, παραδοσιακές εστίες ανοικτού τύπου με μαντέμι ή πυρότουβλο, κασέτες μετατροπής παραδοσιακών τζακιών σε ενεργειακά (ξύλου και pellet), σόμπες παραδοσιακές και ενεργειακές (ξύλου και pellet), ψησταριές, φούρνους, αξεσουάρ τζακιού, καυστήρες βιοαιθανόλης, ηλεκτρικά τζάκια.

Επίσης, κατασκευάζουμε επενδύσεις τζακιών μέσα από μια μεγάλη ποικιλία φυσικών μαρμάρων και πετρωμάτων. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση όλων των προϊόντων μας από έμπειρο, υπεύθυνο και εξειδικευμένο προσωπικό. Επίσης, αναλαμβάνουμε την συντήρηση και καθαρισμό της καπνοδόχου.

 

Η προσωπική μας πείρα και αγάπη για τη λεπτομέρεια παρέχουν εγγυημένες και έξυπνες λύσεις στον αρχιτέκτονα, το μηχανικό, τον επαγγελματία και τον ιδιώτη. Δίνουμε εξειδικευμένες λύσεις σε ιδιαίτερα προβλήματα, όπου απαιτείται ειδική γνώση και εγγυημένη κατασκευή.

Φόρτωση ...